Tweede hands producten

Venrayseweg 38a
+31(0)6 3305 2313 (tijdens openingstijden)

Openingstijden
Wo – Vr – Za   11.00 / 16.00u

Contact

Wij horen graag van je!

Onze deuren staan altijd voor je open. Of je nu een vraag of een opmerking hebt; of je wil gewoon iets vertellen. Neem contact op via onderstaand formulier of kom gezellig naar onze winkel en ga in gesprek met Stichting Authentiek.

#STICHTINGAUTHENTIEK

IEDEREEN IS WELKOM BIJ STICHTINGauthentiek

Stichting Authentiek is een kringloop winkel dat haar opbrengsten deelt met de goede doelen in Horst. Op de Venrayseweg 38A vind je onze knusse kringloopwinkel waarin we tweede hands producten verkopen.

De winkel wordt door louter vrijwilligers gerund en na aftrek van de inkoop, de huur e.d. gaat een deel van de inkomsten naar de goede doelen die Horst rijk is.

Draag jij je steentje bij aan de goede doelen en kom je eens kijken bij Stichting Authentiek? Onze vrijwilligers staan jou klaar en helpen je naar in je zoektocht naar dat tweede hands pareltje.

Ik zoek contact

Inbreng aanmelden

Wil jij je spullen graag kwijt? Verzamel het eens en breng ze na het aanmelden van de nieuwe inbreng langs bij onze winkel.

We zijn te vinden op Venrayseweg 38A en je kunt de auto kwijt bij de winkel. Routebeschrijving nodig? Geen probleem, klik hier en wij wijzen je de weg.

 

Gebruikte spullen brengen? Laten we even controleren

Natuurlijk zijn wij enorm blij met heel veel spullen! Toch is helaas niet alles geschikt voor onze winkel om door te verkopen. De volgende categorieën zijn niet geschikt voor hergebruik:

  • Klein Chemisch afval en gevaarlijke stoffen
  • Grofvuil
  • CFK-houdende koelapparatuur
  • Kapotte en beschadigde spullen (meubels, kleding, enz.)

Twijfel je of jouw spullen geschikt zijn? Neem contact met ons op, meld je inbreng aan en wij gaan graag met jou in gesprek!

Waar zijn wij

te vinden?